Tiny Wings

Tiny Wings 1.1.0

Tiny Wings: Kies het luchtruim ondanks een gebroken vleugeltje

VOOR

  • Eenvoudig te spelen
  • Zoete graphics en geluid
  • Verslavende gameplay

TEGEN

  • Weinig uitdaging

Goed
7

Tiny Wings is een verslavend spel voor je iPhone. In deze game help je een vogeltje met een manke vleugel van het ene eiland naar het andere te vliegen.

Een simpelere besturing dan die van Tiny Wings bestaat niet. Je houdt je vinger op het scherm wanneer de vogel naar beneden vliegt om vaart te maken en laat weer los wanneer er een stijgende lijn in zijn vlucht zit. Zo ontwijk je steile klimmen die afremmen en vlieg je van eiland naar eiland. Aan het einde van de dag moet de vogel slapen; een mooi moment om de score te bepalen. Tiny Wings heeft verder een heerlijk rustgevende soundtrack, dus probeer maar eens te stoppen!

De eenvoud is de charme van Tiny Wings. Het vergt weinig tijd en is daarom ideaal om te spelen tijdens treinreizen. Voor sommige gamers zal dit spel echter te saai zijn; je raakt er aan verslaafd of vindt het helemaal niks; een middenweg bestaat niet. Is Tiny Wings dus niet jouw soort spel, kijk dan eens bij Angry Birds. Dit is ook een populaire game waarbij je net iets meer moet doen dan alleen je vinger op het scherm drukken.

Tiny Wings is ideaal om even wat tijd te doden. Je hoeft niets anders te doen dan op tijd het scherm aan te raken met je vinger en zo help je een zielig vogeltje eindelijk weer te vliegen.

Meeste downloads Arcade games voor Iphone

Meer
Tiny Wings

Download

Tiny Wings 1.1.0

Beoordelingen about Tiny Wings